Alles draait om vertrouwen;
zowel bij het geven als
met het ontvangen...

 

Rob Hartman

Ervaring en resultaten

Ik ben een zakelijk professional met een zeer ruime ervaring in de financiële wereld als interim lijnmanager, project- en programmamanager en doe wat ik heb afgesproken. Na bijna 10 jaar voor een zakelijke dienstverlener gewerkt te hebben, heb ik in 2009 samen met André Kruk het bedrijf Nuvolaris Interim Professionals opgericht, een no-nonsense onderneming dat resultaat koppelt aan vertrouwen. Ik ben een sterke persoonlijkheid die met de nodige humor, doortastend- en resultaatgerichtheid de afgesproken (en meer) doelstellingen behaalt. Ik word gewaardeerd door zowel opdrachtgevers als teamleden en heb bewezen om op directieniveau te kunnen bewegen, maar ik kan ook prima functioneren als onderdeel van een team. Ik zet alles op alles om ervoor te zorgen dat het afgesproken resultaat gehaald wordt, zodat de afspraken met de klant gehaald worden. Ik heb inmiddels een ruime en brede ervaring in project- en interimmanagement in diverse, vooral veranderende, omgevingen. Ik vind het prettig dat ik in de praktijk heb bewezen steeds in staat te zijn om de beoogde resultaten te behalen. Hierbij houd ik steeds het doel voor ogen en ben ik flexibel waar dat moet (en kan).

Resultaat door vertrouwen

Vertrouwen ontstaat volgens Nuvolaris niet alleen door open, eerlijke en heldere communicatie, maar ook door keer op keer te bewijzen dat de beoogde doelstellingen behaald worden. Hierdoor wordt er vertrouwen verdiend en lijkt het behalen van het juiste resultaat “vanzelf” te gaan; dat is de toegevoegde waarde van Nuvolaris Interim Professionals!Uit ervaring weet ik inmiddels dat niet alleen de “harde’ specificaties bepalend zijn voor het beste resultaat, maar dat ook de zachte kant essentieel is voor het beste resultaat. Communicatie is daarbij een zeer belangrijk aspect.

Nuvolaris Interim Professionals heeft als motto: "Resultaat door vertrouwen". We zijn er van overtuigd dat vertrouwen een zeer belangrijke factor is voor het behalen van succes in het algemeen en projectresultaten in het bijzonder. Natuurlijk is het ook noodzakelijk om te beschikken over de benodigde vaardigheden om een opdracht goed te kunnen uitvoeren, maar alleen daarmee kom je er niet! Vertrouwen ontstaat volgens Nuvolaris Interim Professionals niet alleen door open, eerlijke en heldere communicatie, maar ook door keer op keer te bewijzen dat de beoogde doelstellingen behaald worden en de persoon zelf. Hierdoor wordt er vertrouwen verdiend en lijkt het behalen van het juiste resultaat “vanzelf” te gaan; dat is de toegevoegde waarde van Nuvolaris Interim Professionals!

Persoonlijk

Ik ben sinds 1987 getrouwd met Monique. Samen hebben we drie kinderen; Wesley van 27, Jamie van 24 en Tom van 11 jaar. Sinds mensenheugenis woon ik in Spijkenisse, net onder de rook van Rotterdam, de stad waar ik geboren en getogen ben. Ik heb gedurende mijn zakelijke loopbaan diverse opleidingen, cursussen en trainingen gedaan, waarvan ik de opgedane theorie heel goed kan gebruiken in mijn dagelijkse werk en vice versa. Na een periode gewerkt te hebben in de financiële wereld ben ik sinds 1999 werkzaam in de zakelijke dienstverlening. De laatste tijd vooral in de rol van programma- en projectmanager, maar ik ben ook volledig inzetbaar als interim lijnmanager. Ik ben een groot liefhebber van zomersport (zwemmen en relaxen) en heb een bovenmatige interesse in auto’s. Verder lees ik graag en geniet van de geneugten des levens.