Geen conclusies
op basis van aannames...

 

André Kruk

Uit ervaring ben ik er van overtuigd dat in veel gevallen dingen verkeerd gaan doordat mensen dènken dat ze elkaar begrijpen. Maar dat doen ze dus uiteindelijk niet. Althans, dat blijkt vaak uit de problemen die uit onbegrip voortkomen. Heldere communicatie, op een open en transparante manier, is voor mij een zeer belangrijk uitgangspunt in mijn werk. En ik heb ervaren dat de oplossing voor veel problemen en situaties vaak in jezelf te vinden is. 

Ervaring en resultaten

Ik heb een ruime en brede ervaring in projectmanagement, advisering en management in diverse, vooral veranderende, omgevingen. Ik ben blij dat ik in de praktijk heb bewezen steeds in staat te zijn om de beoogde resultaten te behalen. Hierbij houd ik steeds het doel voor ogen en ben ik flexibel waar dat moet (en kan). In opdrachten zoek ik altijd een nieuwe uitdaging, zowel met betrekking tot de omvang van de opdracht als met betrekking tot de complexiteit. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik steeds weer een nieuwe uitdaging vind!

Zelfstandig ondernemerschap

Ik ben (bijna) 15 jaar werkzaam geweest voor Attitude Consultancy. De laatste 5 jaar was ik zakelijk directeur naast mijn opdrachten als projectmanager. Eind 2009 heb ik besloten zelfstandig verder te gaan en heb ik samen met toenmalig collega Rob Hartman ons bedrijf Nuvolaris opgericht. Als zakelijk directeur van een bedrijf met ruim 20 medewerkers heb ik mogen ervaren wat het is om een organisatie te leiden en ik heb besloten om in de toekomst me te blijven richten op het leiden van projecten. Dat vind ik leuker. In 2010 heb ik Nuvolaris zelfstandig voortgezet, als bureau voor project- en programma management en (systemisch) coachen

Resultaat door vertrouwen

Nuvolaris Projecten & Coaching heeft als motto: "Resultaat door vertrouwen". Ik ben er van overtuigd dat vertrouwen een zeer belangrijke factor is voor het behalen van succes in het algemeen en projectresultaten in het bijzonder. Natuurlijk is het ook noodzakelijk om te beschikken over de benodigde vaardigheden om een opdracht goed te kunnen uitvoeren, maar alleen daarmee kom je er niet! Vertrouwen ontstaat niet alleen door open, eerlijke en heldere communicatie, maar ook door keer op keer te bewijzen dat de beoogde doelstellingen behaald worden en de persoon zelf. Hierdoor wordt er vertrouwen verdiend en lijkt het behalen van het juiste resultaat “vanzelf” te gaan; dat is de toegevoegde waarde van Nuvolaris Projecten & Coaching!

Persoonlijk

Ik heb twee kinderen, Lucas van 19 en Zoë van 17. Sinds 1999 woon ik in Tiel, en ik ben geboren en getogen in Zoetermeer. Aan de HEAO in Den Haag heb ik Bedrijfskundige Informatica gedaan en in 2000 heb ik een MBA-opleiding afgerond aan de University of Derby. Na twee jaar gewerkt te hebben bij de Leidse Onderwijsinstellingen ben ik sinds 1995 werkzaam in de zakelijke dienstverlening, voornamelijk in de rol van project- en programma manager. In 2018 heb ik de Driejarige Opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen afgerond en heb ik mij verder verdiept in Systemisch Werken. De opleiding is van invloed geweest op de manier waarop ik naar mezelf en mijn eigen werk en rol kijk en heeft ertoe geleid dat ik naast het vak van projectmanager ook als (systemisch) coach werkzaam ben. 

Ik ben sinds lange tijd een liefhebber van wintersport (skiën) en heb een grote interesse in auto’s. Verder kook ik graag, en dan het liefste Indisch. Na een (te) lange pauze ben ik weer actief gaan sporten. Ik heb mijn oude liefde waterpolo weer opgepakt en wissel zelf spelen en trainen af met training geven en coachen. En met dank aan Corona cross ik iedere week uren op een mountainbike door het bos.